Thursday, March 24, 2011

Adakah awak betul2 nampak saya???



Tue la pmulaan entry nie.."adakah awak nampak saya?"(bkn ain ei...) kadang2 pernah org mngeluh bcinta bagai nak rak tp still xknl hati budi msing2..bla akn knal agaknye??????

Org akn kate kita akn knl psangan kita bila kita mula hidup bsamanya...ha pada masa tue la sedikit demi sdikit prangai sbenarnye akn dipsembahkan (ce.. wah.. mcm nk blakon plk)..msa ngah bcinta smuenye baik d mata kita,xde cela sdikit pn kadang2 kalu die buat salah pn kita xambik hti dek krn ade tselit pkataan syg , kasih , cinta dan sbgainye lam kamus hti kita waktu tue...walaupn pada mse tue die bnar2 telah mnyakitkn hti kita tp rse syg tue mhalang rse mrah lam diri kita pada dia kn..

Tp adakah awak benar2 nampak saya??(ulang lg soalan same hikhikhik..) ptama kali mngenali sekurang2nye pasti ade satu tanggapan yg lahir dari hati korang..ape agaknye ye??

ok let say la kn korang dh lame knal,dh ade prncangan nk maju ke pringkat yg lbh serius tp korang pernah tpkir x "aku nie btul2 dh knal die ke?? aku btul2 dh nmpk ke hati budi die??" agak2 korang la kn ble soalan tue akn tjawab?? adakah korang dh bsedia?? k xperlu bgthu, korang sndri dh ad jwapannye..

p/s : sendiri mau ingat la ye..

4 comments:

iz said...

uisy,jiwangnya..hehe

aien_nad said...

haish.....ha jgn xtau ain nie....
actually xtua lak ayat nie jiwang...sje nk mengetest wawawa

Anonymous said...

kalu kita nk nai org kita knai org tua nya dahuku bru kita tau orng 2 mcmner...sbb 2 islam suruh kita tunang dulu...bkn suruh kita bwa ank org g mana2 tp suruh knai org 2 dulu dr kluarga org 2...xle nnti dah kawin trkejuz beruk dgn prangai sbernar yg dtunjukkan....mak ayah org 2 akn kani bnar dgn perangai anknya sndri....wan:>

aien_nad said...

ha a btul tue wan......sbenarnye cara tue la spatutnye dlakukan tlebih dahulu..tp xrmi yg buat....