Wednesday, June 1, 2011

Rahsia?????Sssshhhhh!!!!!

Assalam...Hola semua.......
Wah entry kali nie rahsia sshhhhh!!!!!  rahsia so xleh cakap la kn jeng jeng jeng......haish nk tau ke??kalu bagitahu xjd rahsia la plk..dah jadi sharing is caring wawawa  macam tue pn ade....hikhikhik....ok2 dah2 kn ade yg tbocor rahsia plk kn...jgn salahkn ain plk...

Kate orang biar pecah diperut jangan pecah dimulut...eleh kate orang konon diri sendiri pn pesan macam tue kot ble citer kat orang hikhikhik...Ha a baru terpikir plk,kalu dh citer kt orang mcm mane nk jd rahsia???Agak2 korang cmner?Konon xbole nak telan sorang2 coz dah x tahan sgt dh nie,rse nk putus smua urat pendam sorang2 so dengan tekadnye ambil kputusan mnceritakan semua masalah pada org yg dpercayai dengan harapan beban itu berkurang ye dak??

Agak2 korang selamat ke rahsia korang tue??kompem ke die xciter kt orang lain??although u said it's secret n only us know it....x menjamin pn cheq oiiiii...pesan la bnyk kali mcm mna pn msti pecah kt mulut jgk lme2 nanti x cepat,lambat laun kompem pecah...Eleh kate je "rahsia tau jgn citer kt orang"pastu elok selang dua tiga ari die p citer kt org lain pastu siap bole kopi teh milo teh ais n macam2 lg die paste kite pnya ayat...wawawa...

Oleh yang demikian wah tibe2 plk skema plk ain neh, kalu nak selamat mengadu lah pada yg SATU,ha pada DIA kompem xpecah,bterabur,bselerak,bsepai n seumpama dengannya rahsia korang tue...Cayo la cakap den (tibe2 jadi loghat nogori) nie....Hakcipta terpelihara wawawawa.......

Dengan kerjasama cheqa akakku sharing is caring with ain wawawawa......

k daaaaaaaaaaa.........wassalam...

2 comments:

iz said...

still kena cari seseorg yang boleh dipercayai utk di kongsi masalah aka rahsia..baru lega rasa hati..hehe

mengadu padaNya memang kaedh terbaik..(^_^)

aien_nad said...

kan.....kalu xbole nk ngadu pn,tulis lam buku or kertas mne2 pn...luah je lam tue..lg selamat..